miércoles, 13 de mayo de 2009

La videoconferència

Bonees novament!!

Avui actualitzo aquesta pagina, ja que crec convenient fer-ho, ja que els alumnes de 3er de Pedagogía, vam poder gaudir d'una sessió de videoconferència, on varem poder estar conectats en audio i video amb les Illes Balears.
Primerament, s'ens va ensenyar una mica el funcionament de l'aula, la qual desconeixiem que en la facultat de ciencies de l'educació i psicologa existia. Era una aula gairabé ttalment equipada. El coordinador d'aquella aula, ens va dkir que faltaven uns petits flecs per acabar-la del tot, però vam poder comprovar en primera persona que funcionava a la total perfecció.
Projector, canons, monitors, pantalla digital, cables, molts cables, comandaments...aquests son alguns dels elements de tota aquesta maquinaria tan complexe que requereix una aula d'aquest tipos.
Un cop vist una mica el seu funcionament, varem passar a l'acció. Vam connectar-nos amb les Illes Balears. Desde allí, un home, del qual no recordo el nom, ens va explicar el com i el perquè de la seva aula de videoconferència, la qual també estava totalemnt equipada.
Realitat o ficció?anem cap a una educació ja no amb pissarres quotidianes, sinó amb pissarres digitals?classes presencials...o a través de conferències?...

Molts son els punts a favor i en contra que presenten aquestes noves tecnologies dins l'aula, però si s'aprenen a complementar be podrem gaudir d'una educació de qualitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario